Ferietur - biltur

Alltid morro å reise steder, men det verste med å reise er all pakkingen ned og ut.... Huske alt og ingenting.. Syns det er så stress.
Man reiser som en familie og det er veldig koselig, men det er også vanskelig, må huske å ta med alt til den enkelte. Bilturer er heldigvis greiere enn å fly for da slipper man å tenke på om man har pakket med seg for mye eller ei. 

Så har man jo underholdningen da for enhver... musikk til sjåføren, filmer til 7 åringen, hekletøy til mor, og flasker, os biteleker osv til baby. Er så mye pikkpakk følger jeg, unødvendig stress og, får vondt inni meg av alt som skal sjekkes, testes, huskes på osv. 
Skulle ønske man bare kunne zappe seg fra sted til sted, det hadde vært så utrolig deilig. Hmmm idag vil jeg til syden for her hjemme var det for kaldt, å så deilig... DET hadde vært digg!

  også var det pakkingen av bilen da.. er jo tetris i virkeligheten, hvordan få inn alt sammen slik at vi får med oss alt og likevel ha god nok plass i bilen til å sitte? 

Nei, det skal bli godt å komme seg på ferie ja, men gruer meg til å måtte stå opp tidlig imorgen tidlig.... god sommer videreAltfor liten tid...

Her går det i ett gitt... Skal ikke være lett når det gjelder det å være tobarns mamma, samboer, kjæreste, husmor, student, venninne - jah
Logistikken er ikke som før, og man prioriterer forskjellig kan man si. Trodde jeg kom til å sitte her en del og skrive mye om alt og ingenting, men det stemte jo ikke. :P
Mye som jeg heller prioriterer, og mye annet som tar opp tiden min. 

Lille gullet Adrian har begynt å få tenner , to søte små nederst og trolig er de to øverste også på vei. Han er veldig irritabel og skal hele tiden bite på alt og ingenting. Dette gjør også at han ikke klarer å slappe av helt og sove slik som han skal på dagtid, noen kvelder har vi tyd til biltur for å få roet han ned på kvelden til slutt. Gleder meg til han er ferdig med alle tennene selvom dette vil ta laaaaaang tid, men han begynte ganske tidlig, han fikk sin første da han var 3 ½ måned og sin nummer to som 4 måneder gammel, så kanskje det går fortere over.

Utenom det har dagene mine gått til hekling, scrapbooking, de små minuttene jeg kan har kunnet, går en del på trilleturer. Har vært litt for varmt å gå ute på dagen for Adrian så har stortsett ventet til etter middagen egentlig for da er det litt kjøligere. 

Lucas, min eldste er på ferie med sin pappa, får han snart tilbake. Savner han veldig, men er veldig glad for at han får så fin sommer med sin pappa også :) Neste uke drar vi til Danmark for å besøke min familie også skal vi på Legoland, hvor vi skal feire min eldste før vi drar hjem igjen. Gleder meg veldig til denne turen. Skal bli godt å komme seg litt vekk også.Dere får ha en god ferie videre... skal prøve å huske på bloggen =)

linatherese

linatherese

26, Asker

En tobarns mamma som er opptatt av det å leve livet slik man selv ønsker det. Er glad i å være kreativ og å trene. Er utdannet hudpleier og nå tar jeg ferdig lærerutdannelsen 5-10 trinn

Kategorier

Arkiv

hits