SøskenkjærlighetIdag opplevde jeg noe helt fantastisk! Nå har jeg jo skjønt at det er et veldig spesielt bånd mellom mine to gutter til tross for at det er 7 år i mellom.
I kveld så gikk min eldste sønn og la seg i sengen, mens minsten satt igjen i stuen på baby gymmen. Han flyttet seg nærmere døren og så etter sin storebror samtidig som han ropte ut etter han. 

Det var så søtt å se på han, han ventet en stund på broren sin, før vi gikk inn til han og sa ordentlig natta. 
Det å se hvordan minsten lyser opp så fort storebror kommer inn på samme rommet som vi er, er helt herlig! Det er så deilig å se, lever så lenge på å se de to sammen. Storebror er så omsorgsfull og skal hele tiden leke og kose med minsten. Han legger seg aldri uten å gi nattaklem, går aldri til skolen uten å gi ha det klem, kommer aldri hjem uten å si hei til minsten, eller hvis han er med og henter så løper alltid storebror dit før han kler på seg ved plassen sin i garderoben. Det er det jeg kaller ekte kjærlighet! Jeg er så glad for at minsten har han som storebror. 

Har vært så redd for at eldste mann skulle være så sjalu og utreagere men dette skjedde heldigvis ikke. Dersom minsten skulle ynke seg, grine, eller rope, så er storebror på plass med engang og passer på. Det skal så lite til for storebror å få lillebror til å le, og det er så herlig å både høre de to sammen og se de to sammen. Man ser også tydelig at minsten ser opp til storebror, han følger nøye med på hva broren hans driver med. Ved senere anledninger kan jeg oppleve minsten lage samme lyder som jeg hører fra storebroren når han leker, og det er morro. 

3 kommentarer

missmommy.blogg.no

16.11.2015 kl.22:49

Så hjertevarmende ! Ingenting er bedre enn å se at søsken er glad i hverandre :) ha en god kveld:)

linatherese

16.11.2015 kl.22:51

Takk i like måte :) missmommy.blogg.no:

missmommy.blogg.no

16.11.2015 kl.23:03

;)

Skriv en ny kommentar

linatherese

linatherese

27, Asker

En tobarns mamma som er opptatt av det å leve livet slik man selv ønsker det. Er glad i å være kreativ og å trene. Er utdannet hudpleier og nå tar jeg ferdig lærerutdannelsen 5-10 trinn

Kategorier

Arkiv

hits