Sjokkert!!


Mitt hjerte blør for de menneskene i Paris! Det er så forferderlig! Det er for mye ondt som foregår rundt om i verden! Når skal dette ta slutt?! Når skal vi mennesker slutte å drepe hverandre?! Får så vondt inni meg, og den sorgen deler jeg med alle som har mistet noe kjært i krigen som omfavner hele verden rundt om. Man er ikke trygg noen sted, ikke engang her i lille Norge. Det må man ikke glemme. Vern om det man har og vær takknemlig for det! Verdsett alt det lille her i verden for du vet aldri hvor lenge du har igjen på vår jordklode. Mister litt mål og mæle, skjønner ikke hvordan det kan være så mye ondt og utrygt i verden. Mister troen på menneskeenheten! 

C'est trop triste ce qui ce passe dans le monde! :( Il n'y a pas des mots, mon coeur saigne pour vous! Je pense a toutes qui ont perdu quelqu'un hier soir/nuit! Vous envoyer des pensées chaudes!! Il est pénible à regarder! Nous regardons dans la douleur. Nous réagissions avec incrédulité. Nous restons solidaires.

3 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

14.11.2015 kl.11:15

Det er helt sykt det som har skjedd..

linatherese

14.11.2015 kl.11:16

Det er altfor sjokkerende! Skjønner ikke hvordan folk kan gjøre slikt, eller alt det andre som foregår rundt om i verden :( det gjør meg så vondt Sofie Caroline Nilsen:

Iselin Renée

14.11.2015 kl.19:45

Helt forferdelig :(

Skriv en ny kommentar

linatherese

linatherese

27, Asker

En tobarns mamma som er opptatt av det å leve livet slik man selv ønsker det. Er glad i å være kreativ og å trene. Er utdannet hudpleier og nå tar jeg ferdig lærerutdannelsen 5-10 trinn

Kategorier

Arkiv

hits