Kosthold og trening

Da er det avgjort, nå er jeg så lei av å ha kink at nå skal jeg tilbake til treningsprogrammet jeg hadde før med cardio om morgen også styrke på kvelden. Noen tenker at det er litt mye, men for meg er det nok til gi meg det overskuddet jeg trenger. Når jeg har muligheten til det hvorfor ikke? Når jeg ikke går hjemme så blir det jo ikke det samme da ;) 

Kostholdet har veldig mye å si også, men det hører man jo hele tiden. Jeg personling er ikke noe flink til å få i meg nok næring eller spise nok måltider. Noen dager så kan jeg kun spise middag. Det er noe av det dummeste jeg gjør, men har alltid slitt med kostholdet. Nå som jeg må føre inn og regne calorier er jeg mer på å spise alle måltidene mine. 
Nå har jeg endelig fått meg Fitbit Charge HR  klokken, er egentlig julegave fra mine foreldre. 

 

Jeg fører inn all maten jeg spiser i løpet av dagen på Fitbit appen også har jeg satt igang en plan i forhold til hvor mye jeg skal få i meg iforhold til det jeg skal bruke/forbrenne. Min plan er at jeg skal ned i vekt først og få ned fettprosenten min litt også skal jeg bygge muskelmasse og opp i vekt igjen. Så hvis jeg følge planen min nå de neste 15 ukene så er jeg på den startvekten jeg ønsker. Når jeg har kommet meg ned til ønsket vekt legger jeg vekk vekten igjen. 

Nå i det siste har jeg gått på mange turer, og har planer om å fortsette med dette hver dag, har ca en mil hver dag som mål. Så får vi se hvordan det går :) Jeg er hvertfall i gang og det er så deilig! :D Så blir det nok fremgang etterhvert, og siden jeg er så heldig at resultater pleier å vise rimelig fort så er dette veldig morsomt. Endelig har jeg funnet min motivasjon til å komme i gang med treningen jeg har villet lenge.

 

Hittil denne uken har jeg gått : 21,7 km

 

Hva er det som motiverer dere å trene? Hva liker dere best å trene: cardio eller styrke? 
Jeg personlig liker styrke best.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linatherese

linatherese

27, Asker

En tobarns mamma som er opptatt av det å leve livet slik man selv ønsker det. Er glad i å være kreativ og å trene. Er utdannet hudpleier og nå tar jeg ferdig lærerutdannelsen 5-10 trinn

Kategorier

Arkiv

hits