Du forlater meg aldri visstnok, bare gjemmer deg....

Da er det her igjen.... Så anspent og stresset at knutene mellom skulderbladene og helt ut til siden, knutene i nakken, og korsryggen kommer frem. Som vanlig ender det opp med ganske hefig kink i nakken - stortsett høyre siden. Blir så låst og det er ordentlig vondt. Blir svimmel og hvis jeg trykker på disse knutene så blir jeg ør i hodet. Skjønner ikke hvordan jeg får det til annet enn at jeg må gå anspent hele tiden og har vel gjort det hele livet... hvertfall så lenge jeg kan huske, også hjelper det sikkert ikke at jeg bærer på min minste på venstre siden, og sitter en del på ubehagelige stoler og gjør skolearbeid. 

Er så glad for lavaputen, den hjelper veldig. I natt så hadde jeg så vondt at jeg sov veldig dårlig. Hver eneste bevegelse var vond, selv når samboeren min snudde seg i sengen fikk jeg vondt (og han sover veldig urolig). Jeg masserte og masserte, smurte på tigerbalsam, tok smertestillende, og brukte t.o.m en tennisball. Dette hjalp veldig merket jeg utover dagen, men har enda ganske vondt og er veldig stiv. Blir så veldig sliten i nakken av dette. Hjelper ikke på den venstre siden når høyre er så vond. Burde virkelig komme igang med styrke treningen ASAP. Unner ingen dette. Sist jeg hadde det slik hvor dette hendte ofte var da min eldstemann på 7 år var rundt samme alder som minsten på 8 måneder.  

4 kommentarer

missmommy.blogg.no

05.11.2015 kl.21:14

Uff! Det er ikke noe godt! Har slitt med nakke og skulder i noen år, men har aldri hørt om lavapute.. Ha en god kveld og håper det blir bedre snart <3

linatherese

05.11.2015 kl.21:57

Lavapute er en pute som inneholder lavastein også varmer du den i stekeovnen på 150 grader i 15 minutter. Hadde heller ikke hørt om det før jeg ble sammen med min samboer. Den varmer virkelig opp muskulaturen som gjør de avslappet. Tusen takk, håper jeg også. ha en god kveld videre du også <3 missmommy.blogg.no:

missmommy.blogg.no

05.11.2015 kl.22:08

Deilig! Dette må jeg undersøke :) ha en god kveld;)

linatherese

05.11.2015 kl.22:17

Lavacare heter den fra Physiotherm :)missmommy.blogg.no:

Skriv en ny kommentar

linatherese

linatherese

27, Asker

En tobarns mamma som er opptatt av det å leve livet slik man selv ønsker det. Er glad i å være kreativ og å trene. Er utdannet hudpleier og nå tar jeg ferdig lærerutdannelsen 5-10 trinn

Kategorier

Arkiv

hits