Kort oppdatering

 Høsten er godt i gang og bladene på trærne har fått helt fantastiske farger på seg. Det er også blitt ganske så kjølig ute, men likevel helt grei temperatur at man klarer å gå ute på lange turer enda. Det beste stedet å oppleve høsten på, er i fjellet syns jeg. Var så heldig og kunne tilbringe deler av høstferien der oppe, og alle guttene mine storkoste seg. Vi gikk deilige turer der, selvom det til tider var litt surt. Det er veldig forfriskende å komme opp til fjelluften og atmosfæren der. Komme seg litt vekk fra hverdagen rett og slett. 

 
Nå er Adrian 7 måneder gammel, han har blitt veldig stor. :D tiden flyr og det er ikke lenge igjen nå, så kan han krabbe også. Han har fått 6 tenner og holder på med 3 til. Lucas er godt i gang med skolen, og det ser ut til at ting går bra. Han er veldig flink på skolen :D Jeg selv har også kommet i gang med studiene, men merker selv også at det krever en god del disiplin. Utenom det så har jeg heklet en god del og lagd mye forskjellig siden sist. 

 har lagd to slike hunder, og har en tredje en som er halvferdig.


finner ikke bilder av alt jeg har laget, så legger ut imorgen etter jeg har tatt nye bilder av alt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linatherese

linatherese

27, Asker

En tobarns mamma som er opptatt av det å leve livet slik man selv ønsker det. Er glad i å være kreativ og å trene. Er utdannet hudpleier og nå tar jeg ferdig lærerutdannelsen 5-10 trinn

Kategorier

Arkiv

hits