Ferietur - biltur

Alltid morro å reise steder, men det verste med å reise er all pakkingen ned og ut.... Huske alt og ingenting.. Syns det er så stress.
Man reiser som en familie og det er veldig koselig, men det er også vanskelig, må huske å ta med alt til den enkelte. Bilturer er heldigvis greiere enn å fly for da slipper man å tenke på om man har pakket med seg for mye eller ei. 

Så har man jo underholdningen da for enhver... musikk til sjåføren, filmer til 7 åringen, hekletøy til mor, og flasker, os biteleker osv til baby. Er så mye pikkpakk følger jeg, unødvendig stress og, får vondt inni meg av alt som skal sjekkes, testes, huskes på osv. 
Skulle ønske man bare kunne zappe seg fra sted til sted, det hadde vært så utrolig deilig. Hmmm idag vil jeg til syden for her hjemme var det for kaldt, å så deilig... DET hadde vært digg!

  også var det pakkingen av bilen da.. er jo tetris i virkeligheten, hvordan få inn alt sammen slik at vi får med oss alt og likevel ha god nok plass i bilen til å sitte? 

Nei, det skal bli godt å komme seg på ferie ja, men gruer meg til å måtte stå opp tidlig imorgen tidlig.... god sommer videreIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linatherese

linatherese

26, Asker

En tobarns mamma som er opptatt av det å leve livet slik man selv ønsker det. Er glad i å være kreativ og å trene. Er utdannet hudpleier og nå tar jeg ferdig lærerutdannelsen 5-10 trinn

Kategorier

Arkiv

hits