Da er tiden inne... eller?

Alt tilsier at mini skal komme nå rett rundt hjørnet, men tenker litt, hvordan var dette igjen? 7 år nesten siden sist, og da sies det at man er tilbake til å være første gangsfødende. Dette tror jeg ikke helt på, kroppen kan vel ikke glemme en slik påkjenning? Hjernen blokkerer ut slik at vi ikke kan fortelle nøyaktig hva smerten er eller hvordan det føltes, men det ligger der i underbevissten. Og kroppen vet jo hva den skal gjøre uansett.

Idag var jeg sikker på at nå skjer det, kynnerne var kraftige og hoftene mine støtter meg ikke opp lengre. Det er virkelig rett rundt hjørnet, det er jeg sikker på. Både mini og jeg er leie av å ha han inni der :P Han sparker og dytter seg nedover stadigvekk virker det som. Han har jo festet seg så begynner hvertfall å bli klar. 

Det er to skoledager igjen på meg også er jeg ut i perm. Det blir deilig. Å kunne bare fokusere på at fødselen kan skje, uten at det blir stress. 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linatherese

linatherese

26, Asker

En snart tobarns mamma som er opptatt av det å leve livet slik man selv ønsker det. Er glad i å være kreativ og å trene. Er utdannet hudpleier og nå tar jeg ferdig lærerutdannelsen 5-10 trinn

Kategorier

Arkiv

hits