Hudpleie og velværeNå er det lenge siden jeg har drevet med hudpleie, ga bort siste behandling før jul egentlig. Det jeg savner mest er vel egentlig å motta behandling :P men det er ganske dyrt ja. Får gjort ganske så mye på meg selv da, men det er ikke det samme som om noen andre gjør det på deg. Stod og tenkte på det i dusjen igår, nå er det lenge siden jeg har gjort noe spesielt for meg selv. Før gikk det ikke en kveld uten at jeg gjorde et eller annet. Om det var å gi meg selv manikyr, pedikyr, sitte med maske eller farging av bryn og forming. Kjenner at det hadde vært utrolig deilig med rygg, nakke og skulder massasje, det er nok av knuter å jobbe med der. Det er dessverre ikke bare å gjøre det, det koster en del også, samboeren min masserer meg men det blir ikke optimalt siden jeg ikke kan ligge på magen og han er operert i håndleddet og får ikke lov til å belaste den enda. Blir vel mer massasje på han fra meg i denne tidsperioden. 

 Den beste massasje formen jeg vet om :D Anbefales på det sterkeste. Steinmassasje. 

Når er det man egentlig begynner å ta seg råd til hudpleie behandling? Må innrømme at jeg ikke hadde tenkt på det før jeg selv utdannet meg som det for to år siden. Min mor går en gang i måneden ca. men hun er jo en godt voksen dame, og de har gjerne litt mer råd til dette. 

Hva mener du?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linatherese

linatherese

26, Asker

En snart tobarns mamma som er opptatt av det å leve livet slik man selv ønsker det. Er glad i å være kreativ og å trene. Er utdannet hudpleier og nå tar jeg ferdig lærerutdannelsen 5-10 trinn

Kategorier

Arkiv

hits