Kreativitet i mitt hjerte.

Idag har jeg endelig fått bestilt min velkomstpakke i hobbyklubben, etter mye frem og tilbake med adresser osv. Jeg er en veldig kreativ sjel, elsker å tegne, strikke, hekle, male, lage ting... bare jeg får gjøre som jeg vil er jeg fornøyd. Er ikke så glad i å følge oppskrifter når jeg hekler og strikker, jeg kan godt ta utgangspunkt i de men det blir som oftest gjort på frihånd. New York Rangers (Hockeylag i USA, NHL) pleddet til mini og samboeren min er gjort på frihånd. Tok mange måneder og krevde mye tålmodighet, men jeg fullførte :) Malen for dette pleddet er faktisk alternativ kamp drakten til New York Rangers.  

 Nå jobber jeg med et pledd som skal tilsvare de colombianske flagget, siden det er der jeg er adoptert fra så vil jeg ha noe slikt også til mini og Lucas. Skal legge ut bildet av det når jeg er ferdig. Har også lovet Lucas en storebror gave, som han da selv har ønsket og det er en lyse blå genser. 
Venter bare på min velkomst pakke fra Hobbyklubben, gleder meg veldig :D Det følger med så mye forskjellige, jeg har valgt tre bøker om hekling siden det er det jeg driver med mest. Heklenåler i et blått futural, en bag med masse garn og strikkepinner og sikkert noe mer oppi. Fikk bestilt masse :) Da vet jeg at jeg har nok å drive med fremover :)

 Dette er da bagen med strikkeutrsytret jeg bestilte, men ikke bøkene på bildet :) Drev også med en del sying før og designet mine egne klær. Det var da jeg hadde tilgang til min mors symaskin. Jeg har enda en drøm å kjøpe meg en overlokk maskin, bare syns de er så dyre :P 
 en dag eier jeg en slik en og jeg syr klær igjen for harde livet :D

Når det gjelder tegning, gjør jeg dette inni mellom, jeg bruker det mye som terapi egentlig. Disse tegningen ender opp i en bok jeg har lagd, der alt det som er veldig personlig ligger. Det er ingen andre enn meg som får gå inn, samboeren min har sett noen sider i den, men det er det. Tegner mest tegneserie aktige mennesker, men kan også tegne ekte mennesker og andre ting.  her har du to eksempler på tegninger jeg har tegnet.

Er veldig glad i å være kreativ og gjør det på så mange forskjellige måter som mulig. Når det er en høysesong, slik som påske eller jul, så elsker jeg å sette i gang juleverksteder med Lucas. Han deler også min interesse i det å være kreativ, han er en liten kunstner.

 

En annen ting jeg fint kan lage noe av, er da vi var på hytten i høstferien så gikk vi en god, deilig lang tur i fjellet. Da plukket jeg diverse ting fra naturen som jeg tilslutt satte sammen til et bildet. Dette bildet er fortsatt den dag i dag på hytten som pynt.

 så dermed skjønner dere hvor glad jeg er i å være kreativ. Det er en del av den jeg er :) det er virkelig bare fantasien som stopper deg, man kan bruke og lage alt mulig :) 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linatherese

linatherese

26, Asker

En snart tobarns mamma som er opptatt av det å leve livet slik man selv ønsker det. Er glad i å være kreativ og å trene. Er utdannet hudpleier og nå tar jeg ferdig lærerutdannelsen 5-10 trinn

Kategorier

Arkiv

hits