Uvanlig helg...

Idag begynte en uvanlig helg for meg. Jeg er vant med å ha mine fantastiske gutter i huset med meg, hvertfall den ene til en hver tid. Annenhver helg er jo Lucas hos sin pappa eller besteforeldre, så det er jeg jo vant med. Det som gjør denne helgen uvanlig er at denne gangen er begge guttene mine borte og jeg er faktisk hjemme alene. 
Mange tenker sikkert "åh så deilig å være alene, får litt meg-tid", men jeg er ikke en slik person. Helt ærlig, så liker jeg ikke å være alene, det er ikke det at jeg ikke trives med mitt eget selskap, men det blir så tomt. Jeg liker at det er ting som skjer rundt meg, derfor slik som jeg har skrevet tidligere i et av mine innlegg her, så har jeg som oftest mange baller i luften på engang.
Jeg har kommet frem til at idag/kveld så skulle jeg slappe helt av og hvile litt, for jeg begynner å bli ganske så sliten nå. Skal ikke så mye til lengre, dessverre. Imorgen og søndag så blir det skolearbeid, rett og slett lekser. Da driver jeg hvertfall med noe konstruktivt også har jeg jo ingen distraksjoner eller unnskyldninger, selvom jeg fint kan bruke husarbeid som en unnskyldning for å ikke gjøre skolearbeid. :P Det er vel den eneste gangen husarbeid frister mer.

Begynte med å se på tv, snakke litt med venner på facebook, bestilte mat og brus :) også plutselig så får jeg melding fra søsteren min på skype. Dette er veldig hyggelig, hun bor jo dessverre langt unna, men er alltid koselig når hun tar kontakt. Det er 5 ½ år mellom oss to, hun er eldst og som de fleste søsken begynte vi som "uvenner", det vil si at jeg var den irriterende lille søsteren :P men etterhvert som vi har blitt eldre ser jeg på henne som en av mine bestevenner. Vi betror oss til hverandre og jeg setter pris på vårt forhold, selvom den til tider har vært vanskelig.
Vi snakket sammen i nesten 4 timer om alt og ingenting :) og det er så befriende og deilig å kunne snakke med en på en slik måte. En som kjenner meg så godt og forstår meg fordi vi har vært gjennom det samme på godt og vondt. Selvom vi ikke snakker sammen hver dag, så er det noe spesielt med de gangene vi faktisk prater sammen, og det er som om vi egentlig prater sammen hver dag.

Jeg verdsetter virkelig min søster, og min familie. Det er det jeg setter høyest på min liste. Familie er topp prioritering, ingenting betyr mer for meg enn de jeg ser på som min familie.
Er virkelig glad for at jeg kunne snakke med henne så lenge idag, spesielt siden jeg er alene. Det er som om hun visste det. :) Skulle ønske vi bodde nærmere hverandre egentlig, men slik er det ikke. Det gjør at man verdsetter hverandre mer også tror jeg. Elsker samtalene våre, fordi vi kan sitte og tulle og le også plutselig så sitter begge to og griner, men vi ender alltid opp med å snakke om så mye forskjellig, og i ettertid så sitter vi noen ganger og lurer på hvordan vi kom frem til et tema. Det er like morsomt hver gang, i tillegg så kan vi snakke i flere timer uten å gå tom for ting å snakke om. 
Denne kvelden kunne ikke blitt noe bedre egentlig. Er så glad for at vi fikk pratet sammen idag, bare håper ikke det blir lenge til neste gang :) <3  

4 kommentarer

Shoshana

01.02.2015 kl.19:16

I loved your latest blogg, keep doing it!

Marita-Susan

02.02.2015 kl.15:38

And i love u <3

linatherese

02.02.2015 kl.18:22

Thanks Shoshana: <3 I will :D

linatherese

02.02.2015 kl.18:22

Love you too Marita:

Skriv en ny kommentar

linatherese

linatherese

26, Asker

En snart tobarns mamma som er opptatt av det å leve livet slik man selv ønsker det. Er glad i å være kreativ og å trene. Er utdannet hudpleier og nå tar jeg ferdig lærerutdannelsen 5-10 trinn

Kategorier

Arkiv

hits