Det får vel briste eller bære...


Nå synger det veldig på siste vers, hofter og hodet henger ikke med lengre. Har sånn trykkende følelse i hodet som ikke vil bort. Drikker masse vann men har ikke hjulpet noe særlig. Thomas sier også han har det trykket i hodet, hodene våre kjennes veldig tunge ut og vi er så slitne. 
Tror vi endelig har funnet svaret på hvorfor det er slik, det må være det at vi har kuttet sukker inntaket vårt, men hvor lenge vil det ta før vi er på normalen igjen da? For min del tror jeg også det er alt jeg føler henger over meg i forhold til skole, mitt stress forhold til alt som må gjøres før jeg går ut i barselsperm. Skolemessig føler jeg det er mye, utstyr messig med alt av baby ting så er vi ajour og klart. 

Muskulaturen min blir bare stivere og stivere, idag våknet jeg opp og følte at jeg hadde hatt den benøkten iforigårs. Var så vondt og støl at jeg orket nesten ikke løfte opp bena mine engang. I tillegg bare å gå opp til skolen til Lucas var veldig slitsomt (ca. 800 meter), følte meg i dårlig form, ville stoppe opp og ta pause flere ganger. I tillegg så er det ikke noen som hadde brøytet den ene siden, og det er ikke så lett å gå rundt i så mye snø med bekkenløsningen. 
Bare håper jeg holder ut så lenge som jeg skal i forhold til oppmøte på skolen, er jo bare 5 uker igjen til jeg går ut i fødselsperm. Vil bare bli ferdig og være i gang med "vanlig" livet. 


Magen blir bare større og større, er morro å se utviklingen, men utrolig å tenke på at det er et lite barn som vokser inni der. At vi får plass til å ha noe som veier mellom 3 - 5 kg om ikke mer inni der. Det er veldig fascinerende, men syns det holder med 7 måneder, kan sløyfe de siste to månedene syns jeg. 
Strekkmerker som følger med, er det mange som klager over. Jeg har heldigvis ikke fått så mange, men syns de er verdt det. Alt man gjør for sine barn, ubetinget kjærlighet. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

linatherese

linatherese

26, Asker

En snart tobarns mamma som er opptatt av det å leve livet slik man selv ønsker det. Er glad i å være kreativ og å trene. Er utdannet hudpleier og nå tar jeg ferdig lærerutdannelsen 5-10 trinn

Kategorier

Arkiv

hits