Forberedelse til babyen skal komme..

Etter å ha vært på kontroll og få beskjeden om at det er 6-8 uker igjen til babyen skal komme, fikk jeg panikk kan man si. Nå har jeg dårlig tid for å få alt på plass....

Vi har fått sengen til babyen + litt til, i tillegg har vi kjøpt inn litt klær for å pakke ned i barselsbagen.


Har bestilt stellebord for seng, som jeg syns var genial med tanke på at plass er det manko på akkurat nå. 

 Det å finne ut av best mulige løsninger inne på vårt soverom i forhold til oppbevaring av alt og ikke minst alle klærne til babyen. Jeg vet sånn ca. hvordan jeg vil ha det, men må være forsiktig, siden vi får så mye av venner så er det ikke akkurat slik jeg ser ting for meg som er tilfelle. Skuffelsen blir dermed større. 
Gleder meg virkelig til alt er på plass og man får se hvordan løsningene fungerer, syns også det er veldig vanskelig å vite hva jeg trenger og ikke trenger. Husker med Lucas så kjøpte jeg inn masse klær, flasker, smukker, smekker, osv. men brukte ikke alt jeg hadde kjøpt inn engang. Prøver å begrense meg, men syns det er vanskelig. Er også veldig kresen på å  bruke brukte ting, men man sparer jo masse, dessuten så klarer jo ikke babyer å slite ut noen ting. Det er noe med det å ha kjøpt ting selv også til det nye familiemedlemmet. 
Er evig takknemlig for alt det fine jeg har fått av venner og familie, og det som enda ikke har kommet enda, men som jeg vet at vi skal få. Blir spennende å se hvordan alt blir tilslutt og hvordan vi skal plassere alt. Skal bli godt å få ordentlig oversikt over alt man har fått for å se hva som da eventuelt gjenstår. 
Merker at mitt fokus er mer og mer på babyen enn noe annet nå og hvordan det vil gå med min eldste mann. Er litt engstelig, fordi han bekymrer seg for mye om min helse, osv. men har heldigvis mange støttespillere å spille på. Min mor har sagt at hun skal sette seg på første fly hitover når hun får beskjed om at jeg er igang med fødsel, svigermor passer Lucas mens jeg er i gang med fødsel, så jeg vet at alt skal gå bra og at Lucas er i trygge hender. 

Da har jeg bestilt vogn med bilsete og base i tillegg :) 
Morro å shoppe, men det svir i lommeboken, kan man si :P Da får vi se hva vi slutt mangler og lage en liste. Skal bli godt å være 100% klar :)

Én kommentar

Heidi

19.01.2015 kl.18:57

Han får det godt, alt han trenger (utenom en herlig familie ;)) :D

Skriv en ny kommentar

linatherese

linatherese

26, Asker

En snart tobarns mamma som er opptatt av det å leve livet slik man selv ønsker det. Er glad i å være kreativ og å trene. Er utdannet hudpleier og nå tar jeg ferdig lærerutdannelsen 5-10 trinn

Kategorier

Arkiv

hits