Ut i snøen!!!!


Nå som vinteren faktisk har kommet så er det bare en ting som gjelder da, UT og leke.. Riktignok ble det ikke mye leking på meg da men, vi gikk en lang nok tur og møte en venninne av meg på veien. Jeg dro Lucas hele veien til Asker sentrum, hvor vi tok en kaffe/kakao pause før vi dro hjemover igjen. Det var en ganske slitsom tur til, er ikke bare bare å dra han godgutten opp lange bakker. Vi har da vært ute i to timer, og det var veldig deilig, men merker at det ikke er slik som det pleier. Lucas elsker å være ute, men jeg blir fortere sliten enn vanlig, noe som er ganske så frustrerende. 
Å ake nedover bakken som ligger bak blokken vår var veldig morsomt. Han fikk tatt seg en del turer før jeg sa vi måtte inn. Neste gang skal vi få dratt til et ordentlig akested slik at han kan få ake masse og helst ta med flere han kan leke med, slik at jeg ikke får dårlig samvittighet for at jeg ikke orker like mye. 

Er godt å komme inn i varmen og lage seg en deilig kopp te. Også lage pannekaker til middag, deretter følge med på Frisk Asker spille mot Storhamar Dragons. Skulle ønske jeg kunne sett de fra Askerhallen, men men, når Lucas ikke liker at det bråker må man nøye seg med å se det på nettet hjemme. 
Kom igjen guttakrutt! En tiende vinnerstreak klarer vi!


 

Én kommentar

Marita-Susan

14.01.2015 kl.20:28

Så fine bilder =) Ser ut som at han storkoser seg <3

Åååå, pannekaker =))

Skriv en ny kommentar

linatherese

linatherese

26, Asker

En snart tobarns mamma som er opptatt av det å leve livet slik man selv ønsker det. Er glad i å være kreativ og å trene. Er utdannet hudpleier og nå tar jeg ferdig lærerutdannelsen 5-10 trinn

Kategorier

Arkiv

hits